EXPOSICIÓ SOBRE L'EQUITAT DE GÈNERE

May 22, 2015

Els passats 8 i 9 de maig els alumnes de l'escola vam fer una exposició de materials sobre l'equitat de gènere a Ca n'Angel. Aquests materials els havien realitzat els alumnes de cada curs amb l'objectiu de treballar continguts de les desigualtats malauradament encara existents entre gèneres. Es van exposar i amb l'ajuda dels alumnes també es van explicar al públic que ens va visitar. Ara aquests treballs viatjaran a Nicaragua i allà els nostres amics de las Trojas també els podran utilitzar i fer les seves reflexions.

 

Aquí podeu llegir la carta que els hem enviat explicant-lis la nostra feina que esperem els sigui d'utilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Follow Us