Benvinguts!

Benvinguts al nou web de l'escola des Mercadal, el CEIP Mare de Déu del Toro.

 

Des d'aquest moment posam en marxa un nou espai virtual on hi trobareu tota la informació del centre, activitats, agenda, notícies i un llarg etcétera de temes que ben segur poden ser del vostre interès.Aquesta nova pàgina és la continuació de l'anterior pàgina de l'escola www.c07002518.eduwebs.caib.es  on hi trobareu tot l'històric del centre i documents anteriors.

 

També podeu accedir a totes les informacions de l'àmbit educatiu la pàgina  weib.caib.es

 

L'escola des Mercadal

 

El CEIP Mare de Déu del Toro pretén ser una escola pública que acull i atén a les  persones -infants, famílies i mestres- que compartiran i conviuran en un espai i un entorn els seus temps de vida, de creixement i d'aprenentatges.

 

El centre d'aquesta vida a l'escola són els fillets i filletes, que tenen els drets de ser respectats, escoltats i de tenir una educació de qualitat, fita que és la nostra màxima prioritat.

 

Per tot açò, des de l'escola apostam per una participació democràtica, transparent i basada en la confiança en la gestió, la qual cosa permetrà iniciar un nou projecte d'escola compartit amb els fillets i filletes, les famílies i l'equip de mestres. Un procés ric, divers i complex que reflexa la societat actual.

 

L'escola des Mercadal